PTC

 Ezeket  a PTC -oldalakat bátran ajánlom mindenkinek. 

 

Elősször 3 olyan oldalt,mutatnék be,mellyekkel akkár komoly jövedelemre lehet,szert tenni.

A 3-ból,2-nek ugyanazok a tulajdonosai:Mark és James,(Buxify és Buxjunction.)akik már letették a névjegyüket az internetes,pénzkeresés világában,azzal,hogy 2008 májusa óta megbízhatóan,és gond nélkül fizetnek.

Mindhárom oldal lehetőséget nyújt,hogy önerő nélkül,érd el az első szintet,(azaz befektetés nélkül,keress pénzt.)Ahoz hogy tovább fejlődj,ajáld az oldalt a te refflinkeddel,és az utánad csatlakozók kattintásaiért is,pénzt kapsz,ezzel és az első ingyenes tagsággal akár meg tudod venni,a következő,szintet.Részletessebb leirás a bannerek alatt.

Ime a 3 oldal:

 


 

Mindhárom oldalnál reklámok megnézéséért,kapsz,pénzt illetve pontot mellyek bekerülnek,a számládra,és ezek után kapod a részesedést.

az első 2 oldal havonta a 3-ik minden vasárnap irja jóvá,az általad megkeresett,egységek alapján,a részesedésedet az oldalon belüli valós számládra.

Innentől kezdve,akár ki is veheted a pénzt,vagy visszaforgathatod,én az utóbbit javasolnám,mivel igy hónapról-hónapra gyarapodni fog,a pénzed.

Sok síkert!!!wink

 

 

 

 

 

A következő oldalak,egyszerűbben működnek,itt csak lekattintod a napi reklámokat,ami oldalaktól függően más és más mennyiségű,és értékű,majd megvárod mig eléred a,kifizetési limitet,(melly szintén oldalaktól függően más általában 2 dollár.)és ekkor kérheted ki,a pénzedet.

Természetesen,itt is ajánlhatod az,álltalad használt oldal,a már fent emlitettek szerint.

Rengeteg PTC-oldal van,de rengeteg a csaló,is.

Az általam felsoroltak,mind megbízhatóak,legtöbbjük már,évek óta jelen van a piacon,és ezidáig gond nélkül utalták a megszerzett pénzt,a számlámra.

              Ime az oldalak:

 

Ennek az oldalnak a tulajdonosai szintén:Mark és James.

 

 

 

Ezeknek az oldalaknak egy tulajdonosa van,nagyon megbízható már évek óta.

 

 

 

 

Ezeknek az oldalaknak is egy tulajuk van,rendesen fizet.

 

 

 

nevBux - The leader of innovation

Ezek is mind legalább egyszer már fizettek!